Zvlhčovač G.A.S SonicAir Pro Humidifier - 6500ml/h, nepoužité, záruka 18 měsíců 4.900,- Kč

Toto je můj inzerát
Vloženo: 15.11.2022 09:39 Typ: Nabízím Kategorie: Ventilace Od: Jiří Město: Praha

Prodávám nevyužitý vysoce výkonný zvlhčovač, s 18 měsíční zárukou, zakoupeno v HotChilli.cz. Zvlhčovač nebyl nikdy použit a je ve stavu nového zboží. Při osobním předání rád předvedu. Předání v Praze, balíkem do ruky nebo přes Zásilkovnu. MO cena je 9.000 Kč, nabízím za 4.900 Kč. Cena je konečná, nabídka platí do smazání inzerátu. Pokud budete mít dotazy, pište nebo volejte, rád zodpovím.

PS: DÁLE NABÍZÍM LUMATEK LED CONTROLER, BLUETOOTH SENSORY SENSORPUSH (TEPLOTA, VLHKOST, VPD), KONTROLERY HLADINY, NÁDRŽ 100L, TLUMIČ CAN Silencer 45/30cm 150mm, ZVLHČOVAČ RAM 5L, CHYTRÉ/WIFI ZÁSUVKY, MĚŘIČE VLHKOSTI SUBSTRÁTU, 2K WIFI KAMERY, VYHŘÍVACÍ PODLOŽKA, TEXTILNÍ KVĚTINÁČE ROOT POUCH 20L

Specifikace výrobce:
Zvlhčovač SonicAir Pro produkuje velké objemy vodní páry, aby bylo možné snadno regulovat úrovně vlhkosti ve větších prostředích. Řízení úrovní vlhkosti tak, aby byly optimální v každé fázi životního cyklu rostliny, je klíčem k předcházení zdravotním problémům a také ke zlepšení výnosu rostlin. SonicAir Pro má 150mm směrovou trubici a maximální výkon 6,5 litru za hodinu. Kromě nádrže má i vstup pro přívod vody, aby nebylo nutné pravidelně kontrolovat hladinu. Zvlhčovač je dále vybaven funkcí automatického vypnutí při nedostatku vody, aby se zabránilo poškození ultrazvukových keramických disků.
Keramické ultrazvukové disky v SonicAir Pro jsou vyměnitelné, což znamená, že je plně provozuschopný a má dlouhou životnost.

Směrová trubice 150 mm
Automatické vypnutí
Maximální výkon: 6,5 litrů za hodinu
Běží tiše (méně než 35 dB)
300 wattů