Domácí KONOPNÁ MAST 110,- Kč

Toto je můj inzerát
Vloženo: 11.2.2021 18:00 Typ: Nabízím Kategorie: Ostatní Od: (neuvedeno) Město: (neuvedeno)

Domácí KONOPNÁ MAST PRO VAŠE ZDRAVÍ

Konopná mast vyrobená z kvalitních surovin. Mast vyrábím podle starých lékařských a bylinkářských tradic a lékarnických farmaceutických postupů. Masti vyrábím co nejpřirozeněšími a přírodními postupy.
Např.: z konopí pěstovaného venku, hnojeného koňským a slepičím trusem.

Složení: panenský olivový olej, včelí vosk, konopí.

Je možné vyrobit i jiné masti dle potřeby, také léčebné bylinkové oleje jako je třezalkový, měsíčkový, heřmánkový, atd...


Léčivá síla konopí
V oblasti výzkumu léčebného působení konopí máme starou tradici – v 50. letech 20. století pod vedením Prof. Dr. Jana Kabelíka vypracovala olomoucká Universita Palackého rozsáhlou studii antibakteriálních účinků konopí, která je dodnes citovaná v mezinárodních odborných pramenech jako význačná a ojedinělá práce svého druhu.

Antibiotické a antivirální účinky
Arterioskleróza
Artróza a revmatismus
Astma
Crohnova nemoc
Epilepsie, roztroušená skleróza, Parkinsonova nemoc, bolesti páteře a svalové křeče
Problémy se snášením chemoterapie
Rakovinové nádory
Stres, migrény a nespavost
Zelený zákal (glaukom)

Olivoý olej
Léčivé účinky olivového oleje uznával již Starý zákon, který radil mimo jiné jím očišťovat malomocné. Také Hippokrates jej doporučoval na léčení vředů a Plinius dokonce vypráví o starci, který se dožil sta let, protože užíval přírodní šťávu z oliv. Pragmatičtí Angličané také znali jeho léčivou sílu a vždy prodávali olivový olej v lékárnách.


VČELÍ VOSK
Včelí vosk je vhodný do mastí a balzámů na rty. Včelí vosk se používá k výrobě svíček. Kromě toho je přidáván do různých kosmetických mastí. Zajímavostí je, že včelí vosk je bohatý na vitamín A, má antioxidační a antiseptické účinky. Včelí vosk se kromě mastí přidává také například do balzámů na rty, které léčí (doporučuje se na popraskané rty namazat také med a nechat ho vstřebat).


CENÍK:
100g konopné masti - 110 Kč plus poštovné
Více informací na: unguentumsun@seznam.cz