PRODÁM NOVÝ HOMEBOX VISTA TRIANGLE + 120X75X200CM Zdarma

Toto je můj inzerát
Vloženo: 2.1.2019 17:19 Typ: Nabízím Kategorie: Homeboxy Od: (neuvedeno) Město: (neuvedeno)

Ambientní Homebox Vista Triangle+ se základnou ve tvaru trojúhelníku disponuje oproti původní verzi rozšířenými rozměry 120x75x200cm. Výsledkem je větší plocha i prostor pro pěstování, nově tak můžete využít trojhranný pěstební prostor 0,4m2. Hlavní výhodou je právě unikátní tvar, díky němuž se stan perfektně hodí do rohů místností.


Homebox Triangle+ je nejnovějším přírůstkem mezi kvalitními pěstebními stany z dílny německých fachmanů. Základem pěstitelského pohodlí je jako vždy snadný bezbariérový přístup do boxu z přední strany. Tam jsou také umístěny 4 ventilační otvory OmniFlow o průměru 100mm. Otvory na přítah a odtah najdete na stropě (průměr 160mm) a na levé i pravé stěně stranu(100mm). Všechny jsou vybaveny protihmyzovou síťkou. Kvůli kontrole stavu rostlin nemusíte porušovat citlivé mikroklima, stačí vytáhnout roletu a díky průhlednému oknu uvidíte vše, co potřebujete. Stabilitu celé vyztužené konstrukce o nosnosti 40kg podporují též pevné plastové spoje. Podlaha Homeboxu obsahuje odnímatelnou vodotěsnou ochranu proti vytopení. Optimální světelnou strategii zajišťuje reflektivní PAR+ fólie na vnitřní straně pláště. Úniku světla mimo stan zamezují odolné a totálně neprodyšné zipy. Ani lumen nepřijde nazmar!


Pěstební stany Homebox jsou určeny pro pěstování rostlin v uzavřených podmínkách. Sestavení Homeboxu je jednoduché a nemělo by nikomu zabrat víc jak 30 minut. Instrukce najdete v přiloženém návodu. Součástí balení je také nezbytné příslušenství. Všechny součástky lze snadno nahradit. Homebox Triangle+ je dle výrobce určen především pro 250W osvětlení.