Klony BRNO, ZLIN, OLOMOUC, OSTRAVA 115,- 115,- Kč

Toto je můj inzerát
Vloženo: 22.2.2019 01:22 Typ: Nabízím Kategorie: Semena, sazenice, řízky Od: (neuvedeno) Město: (neuvedeno)

Nabizim rizky k okamzitemu odberu.
(pravy nazev rostliny je z ochranych duvodu kradeze phenotypu matkare zmenen, pri delsi spolupraci prozradim)
Aktualne model : BohemianHaze 700 ks - sativa 95% indica 5% doba kvetu 50 dní ikdyz je to prevazne sativa, vhodne pod lampu ale i ven. Velice aromaticka, sladka chut, odolna rostlina stres/teploty, doporucuji pred prepnutim na kvet zastrihnout tak aby bylo aspon 6 vrcholku,nutnost dat pletivo a pachove filtry jak na vstupu tak i vystupu kvuli tlaku pred bouri nebo snezenim, verte mi takhle sladkou chut nechcete nechat se linout prostredim mimo box. Rostlina si jede primarne central, proto ten dvojitej zastrih aby bylo vice vrcholu. Kytka se po prepnuti teda aspon me v hydru (drip) vytahne tak o 120% tedy z 30 cm tak na tech 70cm. Palice nejsou listnate, je to takovy dobry typ kvetu/pupenu neco jako rodina kush. Na kytce je velice malo listu, pri sklizni odtrhnete tak 12 velkych listu a mate kytku pripravenou k poveseni vzhuru nohama, zadne vystrihavani listecku z palic. V kvetu bych dale doporucil pridavat hodne P/k 13-14, to mate videt jak se holky uz v 16.den kvetu orosi.
Pro caste zakazniky je sleva jasna, nebo pri vetsim odberu. Klony celorocne k dispozici, na objednavku i presadim nebo rozjedu do velikosti 35 cm.
Matkovani sem vyclenil kompletne jednu mistnost a rizkum poridil regal kde maji zcela nestresove podminky, dokonce mam i aerorizkovnici ve ktere vam taky muzu rozjet klony do vasich hydrosystemu bez rw a substratu.
Tento model je velice uspesny venku, mozna az moc, rikam nutna podperna konstrukce nebo provazy a site. Venek po male peci vypada jak vysledek pod lampou. v Indoor se da vytahnout g/wat, podle typu systemu, lamp a mnozstvi lasky jim venovane, nekdy taham i pres g/wat, vim to pise kde kdo,prece by nekdo nepestoval nevynosny model ale pravdou je ze malokomu se to skutecne povede a prave s timto tolerantnim modelem je to velice realne i pro nezkusene.
Kdybych to mel zhrnout : rust 10/10, matky a jejich vitalnost 9/10, koreneni rizku 10/10, doba kvetu 50 dni 10/10, vune 20/10!, sila 10/10, vynos 9/10 to proste musite zkusit.
Pro lidi co se ozvou podruhe vyrazna sleva a jine vyhody co se tyce velikosti,dovozu az k vam.Postou neposilam, jedine jakymsi specialnim kuryrem do 24h ze to mate doma.
Piste rovnou pocet aby ste zvysili sve poradi ve fronte ale resime i male objednavky typu 4ks.
Inzerat ikdyz uz nebude aktualizovan tak porad plati.

Dalsi modely v selekci, tak behem mesice budou dalsi 4 modely.
Matky 4x400wat Mh,18 matek starych 14 mesicu 3 skoro sejne phenotypy(jen ve tvaru listu a vzdalenosti pater mezi palicemi je rozdil), Klony 6x36wat, vse hydro, hnojiva AH, postrik na klony B.A.C. Plant vitality plus, Agrion delta, Rhizotonic. Klony jsou v Rockwoolu 2,5cm, vyska od 15cm.
Kontakt: 703513245, ceskeklony@seznam.cz
Pouze osobni odber po cele republice, nejlepe BRNO,ZLIN,OLOMOUC,OSTRAVA

8.let zkusenosti v matkovani, po zkusenostech tady v cr s matkarama viz Grower.cz a i rakousku sem se dotoho pustil sam.
Ted mam kvalitni produkt a sem na nej velice hrdy, dolozim fotky ze selekce a z vysledku jak odeme tak i ostatnich lidi. K danym modelum se i rozepisu na vas prilozeny mail, mam hodne rad a postrehu ktere vam v cene klonu dam taky.