***KLONY*** MORAVA TOP KVALITA 100 kč/ks 100,- Kč

Toto je můj inzerát
Vloženo: 28.3.2021 12:20 Typ: Nabízím Kategorie: Semena, sazenice, řízky Od: (neuvedeno) Město: (neuvedeno)

Nabizím klony z vlastní provedené selekce z 80 semen Cannalope Haze od DNA Genetics a z 65 semen White Russian od Serious Seeds.14 měsíců tvrdé a pečlivé práce, kdy sem vybíral opravdu to nejlepší z nejlepšího a prověřoval stabilitu a kvalitu.S klonováním mám 8 let zkušeností.
Matky jsou 3x600w Mh v hydro systemu,klony 6x36w coolwhite v RW kostce 2,5 cm nebo presanezé v kelímku s hlinou dle výběru.Klony mají přes 10cm, jsou ošetřeny proti škůdcům (B.A.C plant vitality plus).Zadne trojlistky nebo mrzacci jak od jinych.Zadne vystresovane matky z prestrihavani.Klony nehermí a nedegenerují.
100 kč/ks

Cannalope Haze (CNH) - 700 ks
- sativa 95%, indica 5%  doba kvetu 55 dní,2.pol. října, ikdyz je to prevazne sativa,vhodne pod lampu ale i ven. Velice aromaticka,sladka chut,odolna rostlina stres/teploty/hnojiva.Energeticky ucinek.Doporucuji pred prepnutim na kvet zastrihnout tak aby bylo aspon 6 vrcholku,nutnost dat pletivo a pachovy filtr !

White Russian (WR) - 450 ks
- indica/sativa doba kvetu 60-65 dni,2.pol. října. Velice dobrá odruda hlavne pod lampou,vysoke THC,narocnejsi na hnojiva a na světlo min.400wat,pak dela neskutecny central oroseny pryskyrici,velky vytezek.Silna chut a tezky stav.

Soustredil sem se jen na tyto dva modely po zkusenostech s vice jak 80 modely.Obliba a hlavne zpetna vazba od vas na CNH je neskutecna,dekuji.I me tato holka ucarovala.Ke kazde varce klonu dostanete A4. s informacemi a zkusenostmi odeme.

Jen osobni predani, MORAVA,spise jizni (zlinsky kraj) ale jezdim i do OSTRAVY casto.
kontakt: ceskeklony@seznam.cz