Critical Regular od Royal Queen Seeds z regular semen 100,- Kč

Toto je můj inzerát
Vloženo: 12.12.2023 11:26 Typ: Nabízím Kategorie: Semena, sazenice, řízky Od: (neuvedeno) Město: Praha

Prodám vyselektovaný prcky (jakože samice) z regular semen ošetřené proti parazitům a chorobám
Jsou v agrawool kostkách průměrně kolem 15 cm vysoký a čekaj jenom na tebe :-)
Klony jsou pod LED v pařníku a maminy jsou pod MH aby nešli do květu
Rostou v zemině, staré jsou 3 měsíce
Odběr je od 20ks v Praze 3, možné jsou i objednávky předem, poštou nebo kurýrem ale neposílám


https://www.royalqueenseeds.cz/regular-cannabis-seeds/545-critical-regular.html

Pěstování Odrůdy Critical Regular: Užijte si Čistou Produktivitu
Největší předností odrůdy Critical Regular je její produktivita a spolehlivost. Této odrůdě se daří téměř ve všech podmínkách, nicméně k dosažení plného potenciálu potřebuje teplejší klima. V indooru si můžete užít krátkou dobu kvetení, která trvá 7–9 týdnů. Výšku očekávejte kolem 140 cm a můžete tak na relativně malém prostoru vypěstovat velké množství rostlin. Na konci kvetení se můžete těšit na výnosy dosahující až 600 g/m². Pokud pěstujete venku, tak můžete vypěstovat až 2 metrové rostliny, které vyprodukují až 650 g na rostlinu.


Critical Regular od Royal Queen Seeds
Odrůda Critical Regular je důkazem, že můžete mít všechno v jedné odrůdě. Tato odrůda má perfektně vyvážné účinky, výnosy, chuť a všestrannost. Jedná se o perfektní odrůdu pro komerční použití k maximalizaci produktivity. Ať už ji budete pěstovat v indooru a nebo v outdooru, tak očekávejte palice s až 18% obsahem THC, které vám navodí příjemně relaxační účinky.

Critical Regular: Nepodceňujte tuto odrůdu
Pokud máte v plánu obrovské sklizně, tak potřebujete odrůdu, která je dokáže pravidelně produkovat. Ideální volbou je odrůda Critical Regular, která vám poskytne stabilní a produktivní genetiku, která rozhodně nezklame.

Critical Regular: Afghan S1 a Skunk S1 Propůjčují Této Odrůdě Skvělou Genetiku
Pouze několik málo odrůd může vyprodukovat silnou a chutnou sklizeň bez toho, aniž by utrpěla výnosnost. Z tohoto důvodu jsme se rozhodli vyšlechtit odrůdu Critical a naším jediným cílem byla právě produktivita. Tato odrůda je křížencem odrůd Afghan a Skunk a pochytila to nejlepší z obou. To je nízký vzrůst a velice rychlé kvetení. Jelikož se bavíme o regulérních semínkách, tak můžete očekávat, že vám vyklíčí jak samčí, tak i samičí rostliny, což je ideální, pokud se chystáte experimentovat se šlechtěním.

Critical Regular: Komplexní Chuť a Uklidňující Účinky
Chuť odrůdy Critical by se dala popsat jako vyvážená směs zemitých, ovocných a borovicových tónů, které skvěle doplňují uklidňující a relaxační účinky. Můžete se těšit na silně tělesné účinky, které jsou perfektní pro úlevu od fyzických bolestí. Odrůda Critical Regular se skvěle hodí do jointů, dýmek a vaporizérů a její palice obsahují až 18% THC. Účinky jsou dlouhodobé a v průběhu trvání se můžete těšit na změnu účinků ze silně tělesných na lehce psychické. Pokud si chcete užít den volna a nebo hledáte něco na spaní, pak je odrůda Critical přesně pro vás.

Odpovědět na inzerát
Vaše jméno:
Váš email:
Zpráva: