přebytek klonů Amnesia Haze 120,- Kč

Toto je můj inzerát
Vloženo: 13.1.2024 20:08 Typ: Nabízím Kategorie: Semena, sazenice, řízky Od: Jana Město: Praha

Nevyzvednutá objednávku 120 kusů klonů v rw kostkách
Odběr pouze osobně a co nejrychleji v Praze

Popis ze stránek RQS
-----------------------------
Amnesia Haze Regular

Odrůda Amnesia Haze Regular vám navodí silné účinky, které působí prakticky okamžitě. Tato regulérní verze této celosvětově oblíbené odrůdy nabízí pěstitelům možnost vypěstovat jak samčí, tak i samičí rostliny. Díky tomu je možné sesbírat pyl ze samčích rostlin a začít experimentovat se šlechtěním vlastních odrůd. Samičí rostliny z regulérních odrůd mají navíc odolnější genetiku a obrovské výnosy.

Amnesia Haze Regular: Úžasné účinky a jedinečná chuť

Amnesia Haze Regular vám nabídne klasickou Amnesia Haze zkušenost se zajímavým twistem: tato semínka fungují přesně tak, jak to zamýšlela Matka příroda. Jinými slovy se jedná o semínka, ze kterých vám mohou vyklíčit jak samičí rostliny, tak i samčí. Kromě toho, že vám tato semínka poskytnou spolehlivé výsledky, tak tyto rostliny můžete použít k vyšlechtění svých vlastních odrůd.

Genetická Analýza Odrůdy Amnesia Haze Regular

Odrůdu Amnesia Haze Regular jsme vyšlechtili z původní Amnesia genetiky. Tato odrůda je sativa-dominantní a skládá se z 70% sativa genů a 30% indikových genů. Tento genetický profil dává vzniknout dlouhým a vysokým rostlinám, které mají tenké a dlouhé listy.

Pěstování Odrůdy Amnesia Haze Regular: Ideální Pro Zkušené Pěstitele

Odrůdu Amnesia Haze Regular lze pěstovat jak v indooru, tak i v outdooru. Nicméně nejvíce se jí daří v oudooru a to ideálně ve velice teplých a slunečních podmínkách. Bez ohledu na to, kde se ji rozhodnete vypěstovat, tak tato odrůda zvládne vyprodukovat opravdu veliké množství palic, které jsou plně pokryty pryskyřicí. Nejlepších možných výsledků docílíte pěstováním ve skleníku a v kontrolovaném prostředí.

Indoorové rostliny vyrostou do výšky mezi 80–140 cm v závislosti na velikosti květináče a pěstitelských technikách. Tyto rostliny dokážou vyprodukovat výnosy dosahující 600–650 g/m² po 10–11 týdnech kvetení. Rostliny pěstované venku v květináčích a nebo ve vyvýšených záhonech dokážou vyrůst do výšky mezi 175–210 cm a vyprodukovat až neuvěřitelných 650–700 g na rostlinu. Tyto obrovské rostliny vyžadují stejně obrovské množství živin a tudíž si připravte dostatek kvalitního kompostu.

Aroma, Chuť a Účinky Odrůdy Amnesia Haze Regular: Zažijte Klasické Účinky Legendární Odrůdy

Odrůda Amnesia Haze Regular vám navodí exotickou a silnou zkušenost. Její krásné květy, které připomínají malé sloupy, obsahují až 22% THC. Její účinky jsou silné a rychlé a tudíž je dobré si ji vychutnávat postupně, jedno potáhnutí za druhým. Tato odrůda doručuje až téměř psychedelické účinky a tudíž není dobré ji podcenit.

Odpovědět na inzerát
Vaše jméno:
Váš email:
Zpráva: