**** Klony MORAVA **** 100kč/ ks *** 800 ks HNED K ODBĚRU *** 100,- Kč

Toto je můj inzerát
Vloženo: 9.6.2024 15:36 Typ: Nabízím Kategorie: Semena, sazenice, řízky Od: (neuvedeno) Město: (neuvedeno)

Nabízím klony z vlastní provedené selekce z 120 semen Cannalope Haze od DNA Genetics (nejde už koupit regular, stálo mě to nemalé úsilí a mailů tento model sehnat, vše zdokumentované),proč ?,protoze je to za 20+ let pestovani nejlepsi model s kterym sem se kdy setkal. 16 měsíců tvrdé a pečlivé práce, kdy sem vybíral opravdu to nejlepší z nejlepšího a prověřoval stabilitu a kvalitu. S klonováním mám pres 16 let zkušeností,mozna vic. Matky jsou 3x600w Mh v hydro systému ,klony 6x36w coolwhite v RW kostce 2,5 cm nebo přesazezé v kelímku s hlínou dle výběru .Klony mají přes 10cm ve vetsi RW i 45 cm, jsou ošetřeny proti škůdcům (B.A.C plant vitality plus).Žádné trojlístky nebo mrzáci .Žádné vystresované matky z přestříháváni .Klony nehermí a nedegenerují.

Cannalope Haze (CNH) 800+ ks

- sativa 95%, indica 5% doba kvetu 55 dní,2.pol. října, ikdyz je to prevazne sativa,vhodne pod lampu ale i ven. Velice aromaticka,sladka chut,odolna rostlina stres/teploty/hnojiva. Energeticky ucinek oproti indikam. Doporucuji pred prepnutim na kvet zastrihnout ,nutnost dat pletivo a pachovy filtr !!! velice aromativni ale jako ze fakt fest !
Tim ze je to sativa z 95% takze rostlina nema moc listu a pri sklizni odpada vystrrihavani listu z palic.Ke kazde objednavce davam A4 papir instrukcí co a jak (mam tento model uz opravdu hodne najety).

Primy kontakt: rainmangrow@gmail.com

Odpovědět na inzerát
Vaše jméno:
Váš email:
Zpráva: